Bloguri dofollow cu dofollow.ro

Update! Lista blogurilor dofollow va fi actualizata mai des datorita lui ByAlexx care se ocupa de administrare.

Anunt lansarea proiectului dofollow.ro. Astept pareri si sugestii.

Blogurile dofollow sunt o metoda buna de a aduce linkuri siteului tau. De asemenea sunt o metoda buna de a-ti creste numarul de cititori activi. Dofollow.ro este o colectie de bloguri romanesti care nu au atributul “nofollow” la linkurile din comentarii. Siteul dofollow.ro nu incurajeaza SEO spam-ul, ci indeamna cititorul care are nevoie de link-uri sa citeasca blogurile si sa comenteze la subiect acel blog.

188 thoughts on “Bloguri dofollow cu dofollow.ro”

 1. Probabil s-a pierdut pe undeva si l-am omis. L-am adaugat acum.

  Mersi pentru adaugarea bannerului.

 2. ar fi interesant? ?i o notificare ca, dup? ce completezi formularul de pe site ?i ai trimis un blog dofollow, s? fii anun?at c? mesajul t?u s-a trimis ?i totul e ok, adic? urmeaz? s? fie verificat.

 3. Mi se pare ca majoritatea va integrati in aceeasi mare contrazicere,fiecare vine cu parerea lui,fiecare are dreptate in felul lui si intr-o oarecare masura,mai mare sau mai mica.Cred ca detinatorul acestui site este cel care are o cea mai mare dreptate in privinta a ceea ce se discuta pe acest site.

 4. Salutare, am modificat codul html in blogul meu de pe blogspot dar din pacate am vazut ca nu se accepta bloguri de pe acest domeniu din pacate.

 5. ar trebui clasificate si din alt punct de vedere, frecventa articolelor, sa nu mai vorbim ca exista bloguri pe care nu s-a scris de anul trecut, dar ele apar in prima parte a topului.

 6. Buna. Mie imi pare o idee minunata de a ne ajuta sa ne promovam site-urile. Imi doresc foarte mult sa ajute site-ul meu de aer conditionat sa urce in Google. Chiar va multumesc foarte mult. Ps: Nu toate site-urile au dofollow, am verificat asta ieri. Mai actualizati lista? Please dati-mi si mie un mail. Multumesc

 7. O treaba foarte buna. Spune-mi daca mai este valabila inscrierea altor bloguri pe aceasta lista. Te intreb pentru am si eu vreo 7 cu PR2 si as vrea sa le inscriu. De altfel ti-am trimis unul dar nu am primit nici un raspuns. Multumesc, respecte

 8. Depinde. Trebuie sa moderezi comentariile sa nu lasi site-uri care sunt banate/penalizate la randul lor.

 9. Am si eu o intrebare… De ce blogul meu nu-l adaugati? Dupa parerea mea are tot ce-i trebuie: dofollow, commentluv, pagerank 3…

 10. Nu inteleg de ce sunt afisate siteuri care au linkuri no follow, pai ori suntem la dofollow, ori nu mai suntem…

 11. Pentru ca nu mai am timp sa le moderez, iar cei care ma ajutau la moderat nu mai au timp de asta.

 12. O initiativa buna asa cum s-a mai spus dar, trebuie sa acceptam si blogurile cu page rank 0. Unele sunt chiar de calitate si merita citite, sunt persoane care muncesc mult la blogurile lor si nu inteleg de ce trebuiesc dati la o parte. Doar pentru ca nu au page rank? Eu am 4 siteuri, 3 sunt noi nu au page rank, dar cel care este mai vechi, adica 1 an si cateva luni are page rank 2. Oricum, toate siteurile mele au dofollow la comentarii si chiar nu ma intereseaza daca cel care vrea un link are sau nu page rank. Parerea mea si atat. Ca sa fii mare, intai trebuie sa fii mic.

 13. Daca este un blog de calitate, putina rabdare si face singur PageRank 2 si poate aplica sa fie acceptat in Dofollow.

  Ca un link de pe un articol dintr-un blog sa conteze, ar trebui sa aiba macar PageRank 2. Asa ca lista e mai relevanta pentru cei care vor sa comenteze (sper la obiect).

  Ia si mai putin timp de administrat. Am noroc ca sunt binevoitori care ma ajuta sa administrez.

 14. Salut, am doua nelamuriri, prima ar fi urmatoarea, , lipseste titlul acestui site (o mica greseala), al doilea lucru ar fi, de ce pe un site care promoveaza ofollow legaturile sunt cu rel=”nofollow”. Multumesc.

 15. Un blog “dofollow” poate fi periculos daca il lasi nemoderat sau nu te ocupi de el. Dupa cum vezi, nu sunt foarte activ pe blog si de aceea am ales sa il las “nofollow”. Poti avea probleme cu un blog “dofollow” daca lasi comentarii catre site-uri care sunt penalizate.

Comments are closed.