Cel mai misto tip din Romania

Cine ajunge primul in Google pana pe data de 15 iulie 2008 pe cautarea “cel mai misto tip din romania”, castiga de la Cabral echipament RBK.

Cel mai misto tip din romania este site facut pentru acest concurs. O sa vedem daca un domeniu nou-nout poate detrona bloguri cu PR. Eu zic ca da. Daca vreti sa sustineti “cauza”, scrieti pe blogurile voastre pana pe 15 iulie despre http://www.celmaimistotipdinromania.com/

Cel mai misto tip din Romania este un cuvant cheie cu putine cautari pana in momentul concursului, doar Bobby Voicu era pe primul loc in Google un un post asemanator. Haideti sa il detronam, pentru ca nu e el cel mai misto tip din Romania :).

Hai Romania!, hai cel mai misto tip din Romania!

Precizez ca nu incerc cu acest post sa ajung cel mai misto tip din Romania, ci cu siteul precizat mai sus care e facut special sa ajunga cel mai misto din Romania.

15 thoughts on “Cel mai misto tip din Romania”

 1. doamnee, cum sa-ti faci un site, pentru asa ceva 😐 … De ce nu m-am gandit si eu la asta :))) …
  De fapt m-am gandit, da am zis ca nu va face nimeni asa ceva …
  Oricum , bafta si eu zic ca are mai mult sanse un site sa ajunga decat un post :-s

 2. Da, prima reactie au avut-o majoritatea din concurs. Ma bucur ca esti sincer si ai zis ca daca ai fi facut si tu la fel. Unii s-au gandit dar au fost lenesi sau au gasit alte scuze.

  Astept sa actualizez Google. De 2 zile am facut multe modificari dar nu e actualizat inca.

 3. e clar , concursul a trecut de mult de premiu .. nu cred ca pe cineva il intereseaza echipamentul … cat despre site-urile care s-au facut mi se pare obscen .. pentru ca , concursul era pe baza site/blogului actual , sa scrii un post … nu sa cumperi site cu numele asta ptr ca asa sigur ai un plus .. dar si un minus 🙂

 4. A revenit azi Google pe domeniul meu, acum trebuie sa actualizeze.
  Eu te vad pe locul 2, si am verificat mai multe datacentere.

 5. Pana la urma cine a castigat concursul? ca echipamentul pun pariu ca nu a interesat pe nimeni….

Comments are closed.