Am jucat Starcraft 2 Beta cu AI

Desi nu s-a anuntat inca o data de lansare oficiala, s-a dat drumul la Starcraft 2 BETA invite-only. Adica trebuie sa ai cont de battle.net si sa ai noroc sa te selecteze.

Have no fear, Torrent is here.

Dupa nici cateva zile deja a aparut pe torrente jocul crackuit, si merge si update de pe siteul lor oficial (joci ultimul patch tot timpul).

O sa necesite calculator foarte bun daca vreti sa se miste bine pe detalii grafice medii. Eu am 3Giga Ram, Dual Core la 2.2, x1650 Pro si a trebuit sa joc cu detaliile la minim.

Tocmai am batut 3 calculatoare (Easy AI) pe Lost Temple, cel mai fain a fost cand, inainte sa scot computerul, a dat “gg” 🙂

Daca vreti sa vedeti cum joaca 2 nubi Starcraft 2 este filmulet pe Gamespot. Din cand in cand mai este si real time play pe LiveStream.

Pot reveni cu detalii la cerere in acest post. Use the comment box bellow.

One thought on “Am jucat Starcraft 2 Beta cu AI”

  1. Jocul este foarte tare insa pentru cei care nu au cd key mai bine asteapta pana la jumatatea lunii iunie (cand va fi lansat jocul) pentru ca nu are rost sa joci cu AI-u.

    Cat despre cerinte eu-l joc pe un Intel Pentium D (DualCore) 2800 Mhz , 2GB RAM si un ATI HD 4650
    si merge foarte bine la Medium singura problema sunt meciurle 2vs2 cand incepe sa sacadeze cand e harta plina de unitati (dar si aici doar la batalie)

Comments are closed.